-PROFESSIONEEL POETSEN & POLIJSTEN

Polyester wordt al jaren voor enorm veel producten gebruikt, het is sterk en duurzaam en in vergelijking met staal en hout ook erg licht. De ideale combinatie om een boot mee te bouwen, iets wat dan ook veelvuldig wordt gedaan sinds de jaren 50. De buitenste laag van het polyester laminaat noemen we Gelcoat. De Gelcoat is een harde afwerklaag met een hoge glans waardering. Door de laagdikte is het geschikt om bovendeks te gebruiken en kunnen we er gewoon over lopen en op werken.

Net zoals oude autolakken heeft gelcoat een minimaal UV filter en dient deze ook goed beschermt te worden door een wax laag. Doen we dit te weinig dan verweert en verkrijt de bovenlaag.

Veelal zien we in de praktijk dat een booteigenaar dan een poetsbedrijfje inschakelt om de boot te polijsten, vaak met een kortdurend resultaat doordat de gelcoat laag niet geheel is terug geschuurd naar de gezonde onderliggende laag. Hierdoor blijft de oppervlakte openstaan voor vervuiling en kalk en is na een halfjaar het oppervlak weer verweerd….. Zonde van uw investering!

SEAFIT heeft jarenlange ervaring in Gelcoat behandeling en kan uw boot weer in gezonde nieuwstaat brengen met een langdurig resultaat. Zo is uw boot weer voor jaren makkelijk door u te onderhouden en schoon te maken, en dat scheelt!

Bel of Mail ons voor meer informatie: 0722340004 | info@seafit.nl
 
Contact opnemen
 

Verschil polijsten

Gelcoat polijsenSEAFIT polijsten

 

Gyeon basic fitDSC00101DSC00103

%d bloggers liken dit: