Nieuws

 

Oktober 2018:

Laat die winter maar komen!
Noodzakelijk onderhoud voor eindeloos waterplezier

HEERHUGOWAARD – Wat was het heerlijk op het water. Vrolijk dobberen tussen de drukte van de oude stad of juist dat boottochtje in complete rust langs wuivend riet. Om volgend jaar weer te kunnen genieten, doen booteigenaren er goed aan voor het noodzakelijke onderhoud te zorgen. Nu is de tijd aangebroken om de boot goed te verzorgen en alle technische storingen, mankementen of problemen te verhelpen. Laat die winter maar snel komen, want voor je het weet waai je weer lekker uit op je schuit.

Dat het onverstandig is je boot de hele winter in het water te laten liggen, weet Rob van der Valk als geen ander. De eigenaar van Seafit in Heerhugowaard is specialist in al het onderhoud van boten en sloepen. “’s Winters kunnen leidingen en motoronderdelen kapotvriezen. Op onze website www.seafit.nl staat een puntenoverzicht waar booteigenaren op moeten letten. Boten zijn het beste af op het droge en dat is meteen het moment om het onderhoud te plegen. We controleren het motorische deel en herstellen alle schadeplekjes (polyester en laklaag). Verder kunnen wij een anti fouling laag aanbrengen en de boot winterklaar maken. Zo is de boot weer helemaal fit voor een heel seizoen eindeloos waterplezier. Wie zijn boot bij ons laat opknappen, profiteert bovendien van onze gratis winterstalling.”
Rob van der Valk was zestien jaar chef werkplaats bij Peek Watersport Centrum Amsterdam. “Voor onderhoud of reparatie aan de (buitenboord)motor, bij polyesterschade of andere bootgerelateerde zaken zijn klanten uit heel Noord-Holland bij Seafit aan het juiste adres. In onze werkplaats aan de Celsiusstraat 22 werken we met de modernste apparatuur aan alle soorten boten om elk probleem op te kunnen lossen. Seafit heeft een haal- en brengservice. We bespreken altijd samen met de klant de oplossingen. Zo is meteen duidelijk welke werkzaamheden verricht worden en wat de kosten zijn.”
Meer weten? Kijk op www.seafit.nl, mail info@seafit.nl of bel 072-2340004.

 


Juli 2018: SEAFIT kijkt terug op succesvol jaar!

Team SEAFIT

 

 


Maart 2018: Lees nu alles over SEAFIT in de HISWA special van Botentekoop Magazine! Het artikel is hier te lezen!

 

 

 

 

 

 

 

 


December 2017:

Een mooie klus voor SEAFIT! De trotse eigenaar van deze supersnelle Corsair 31R Trimaran (11×6 meter!) wil dit schip weer in nieuwstaat hebben en dan ben je bij SEAFIT aan het juiste adres. Na een volledige externe en interne Refit is dit schip straks weer een lust voor het oog!

Is uw boot of sloep ook aan vernieuwing of restauratie toe? Onze experts verzorgen deze ‘Refit’ graag voor u. Bel ons op 072-2340004 of mail ons op info@seafit.nl voor een prijsopgave en profiteer van onze haal en breng service!

 

 

 

 

 

 

 

 


November 2017:

Professional Detailing met Gyeon Quartz Coating Q2, de hardste beschermende laag die tot nu toe gemaakt is. Geen verkleuring meer in uw Gelcoat! REFIT@SEAFIT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


10 November 2017:

De eigenaar van deze boot kiest voor de nieuwe Flexiteek 2G voor minder onderhoud en meer vaarplezier!

Flexiteek 2G is de nieuwe tweede generatie synthetische teakdekken. Duurzamer, onderhoudsvriendelijker, lichter in gewicht, voordeliger en – letterlijk en figuurlijk – koeler dan echt teak!

Flexiteek 2G is verkrijgbaar in een natuurlijke teak look – geborsteld, gebleekt of verweerd – maar ook in modern off-white en carbon (zwart). De kleuren zijn UV-bestendig en zullen dus niet verweren of vervagen.

Interesse? Vraag naar Flexiteek 2G bij SEAFIT (https://seafit.nl/)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dinsdag 25 juli 2017:

Seafit verzorgt ook op locatie het onderhoud of reparatie van uw boot en/of motor!

20170725-103628
Overtuig uzelf van onze service: https://seafit.nl/


Dinsdag 4 juli 2017: seafit-24083481

U kunt het hele artikel via deze link lezen.


Op maandag 26 juni is er een mooi artikel geplaatst over SEAFIT in de lokale krant:

seafit-1

4068354

U kunt het hele artikel hier lezen.

 

%d bloggers liken dit: