Boot Refit

SEAFIT is een onderhoudsbedrijf dat zich richt op het vernieuwen en verjongen van uw boot of sloep. In de volksmond worden deze werkzaamheden ook wel “Refit” genoemd. Vaak gaat het dan om boten en sloepen die verouderd zijn of om andere redenen niet meer voldoen aan de eisen van de eigenaar en daarom een professionele opknapbeurt nodig hebben. De nadruk ligt bij ons op professioneel: wij zijn geen standaard poetsbedrijf, wij dragen zorg voor een hoogwaardig eindresultaat!

Het unieke van onze service is dat wij alles in huis hebben om uw boot van hek tot boeg te onderhouden en vernieuwen, dus één aanspreekpunt op één locatie! Door deze manier van werken, gecombineerd met onze haal- en brengservice,  nemen wij u alle zorgen uit handen. Uniek!

Nu gratis winterstalling bij volledige refit, vraag naar de voorwaarden voor meer informatie: 0722340004 | info@seafit.nl

Wat voor service bieden wij?

Uw boot ligt in weer en wind. Neerslag, UV straling , kalk & zoet- of zoutwater zorgen er langzaam voor dat de beschermende laag van uw boot wordt afgebroken en uw boot verouderd. Bootonderhoud in Nederland wordt traditioneel in jaarlijkse stappen gedaan: het ene jaar poetsen en polijsten we de romp en pas in het volgende jaar wordt er aandacht gegeven aan het houtwerk of is het afdekzeil aan vervanging toe. Achterstallig onderhoud noemen we dit.

Onze visie is anders, wij zorgen er voor dat u weer in nieuwstaat vaart. Het uitbesteden van werkzaamheden aan verschillende aannemers leidt vaak tot hogere kosten en meer regelwerk voor u. Wij nemen u die stress graag uit handen! Door uw boot een gehele “Refit'” te geven staat de onderhoudsindicator weer op nul en is voor u het bijhouden van uw boot weer kinderspel. Wij brengen uw boot weer in nieuwstaat voor een percentage van de aanschafprijs!

Bel of Mail ons voor meer informatie: 0722340004 | info@seafit.nl

 

Contact opnemen

 

sloep1

Hoe gaat dit in zijn werk?

Meestal kunnen wij via mail en telefoon en door middel van foto’s een aardig idee krijgen van de staat van uw boot. Op basis van deze gegevens kunnen wij u een globale prijsopgave doen. Vervolgens zullen wij het ophalen van uw boot verzorgen en kunnen wij op onze bedrijfslocatie inventariseren welke onderdelen en werkzaamheden er nodig zijn om uw boot weer in nieuwstaat te krijgen.

Na onze uitgebreide inventarisatie maken wij een prognose van de kosten. Op basis van deze prognose en uw wensen zullen wij nieuwe onderdelen bestellen of waar mogelijk oude onderdelen restaureren. De refit van uw boot is altijd op maat gemaakt. Wij werken nauw samen met betrouwbare en vakbekwame partners en op deze manier kunnen wij garanderen dat alle werkzaamheden netjes op tijd en binnen uw budget gebeuren. En u heeft als eigenaar natuurlijk altijd het laatste woord.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat na de werkzaamheden uw boot weer netjes op zijn ligplaats terugkomt.

Bel of Mail ons voor meer informatie: 0722340004 | info@seafit.nl

 

Contact opnemen

 

DSC00368 . 20171211_151750   DSC00083   DSC00086 .  DSC00105   20171209_161539

 

%d bloggers liken dit: