Boegschroef inbouwen

Een boegschroef in uw boot of sloep? SEAFIT heeft van boegschroeven inbouwen een specialisme gemaakt.

Het inbouwen en afwerken van boegschroeven vereist ervaring en vakmanschap. Door de juiste technieken toe te passen kunnen wij als polyester specialist uw boegschroef betrouwbaar inbouwen zoals uw boot bouwer voor ogen heeft. Het inbouwen van een polyester tunnel vereist niet alleen het waterdicht maken van de romp maar belangrijker zijn de extra krachten die op de romp/tunnel verbinding komen te staan. Door de spoeling in de tunnel bij golfslag en snel varen is het zaak dat de krachten juist worden verdeelt over de constructie van de boot. Het is niet voor niks dat wij de vaste installateur zijn bij diverse A-merken.

Bel of mail ons voor meer informatie: 0722340004 | info@seafit.nl

Contact opnemen

 

 

Terwijl de inbouw van de tunnel een belangrijke stap is wordt de elektrische aansluiting vaak onderbelicht gelaten. Uw boegschroef heeft veel stroom nodig om zijn werk betrouwbaar te doen.Om dit te garanderen is een nette en gezekerde installatie noodzakelijk. wordt uw bestaande accu gebruikt? of moet er een accu worden bijgeplaatst, en hoe wordt deze betrouwbaar geladen. Allemaal specifieke vraagstukken die wij per boot bekijken en in overleg met de klant kunnen realiseren.

Omdat wij de inbouw kwaliteit willen blijven garanderen installeren we niet op locatie.In onze goed uitgeruste werkplaats hebben wij alles voorhanden om de beste resultaten te behalen.

Heeft u geen trailer?….met onze haal en breng service is dat zo opgelost.

Bel of mail ons voor meer informatie: 0722340004 | info@seafit.nl

Contact opnemen

 

%d bloggers liken dit: