Welkom!

Bij SEAFIT! Wij zijn een onderhoudsbedrijf voor Boten dat zich richt op het vernieuwen en restaureren van uw boot of sloep, in de volksmond beter bekend als “Refit”. Ook verzorgen wij het onderhoud en reparatie van uw inboard of buitenboordmotor. Overtuig uzelf van onze unieke werkwijze en maak gebruik van onze haal- en brengservice!Een Refit gebeurt als uw boot niet meer aan uw technische of optische eisen voldoet en echt een professionele opknapbeurt nodig heeft. De nadruk ligt bij ons op professioneel: wij zijn geen standaard poetsbedrijf, wij dragen zorg voor een hoogwaardig eindresultaat! Het unieke van onze service is dat wij alles in huis hebben om uw boot van hek tot boeg te onderhouden en vernieuwen, dus één aanspreekpunt op één locatie!

Waarom nieuw kopen als wij uw boot kunnen terug brengen naar nieuwstaat of beter? Een groot bijkomend voordeel is dat de kosten van een totale refit vaak uw boot een enorme financiële meerwaarde geven… Wat u investeert krijgt u weer terug. Dit voordeel ziet u dus weer terug bij een evt. verkoop of inruil van de boot of sloep!

Refitten is al jaren gebruikelijk bij grotere jachten en superjachten.  SEAFIT geeft u nu de mogelijkheid om gebruik te maken van de service die tot voorheen alleen bekend was bij grote jachten… Wij staan voor u klaar!!

 

 

SEAFIT Houtwerk

polish-background

MIRKA & SEAFIT werkt alleen met topmerken

Gyeon basic fitDSC00103DSC00101DSC00100DSC0009920171209_161859boot onderzijdeDSC00083DSC0008520171211_151750DSC00368

%d bloggers liken dit: